Utfold deg i din egen hage!

Hvis du er så heldig å ha din egen hage, er dette det perfekte tidspunktet å starte å benytte deg av den. Kanskje du vil dyrke fram noen grønnsaker? Kanskje du vil installere en liten benk? Alt er mulig når du har plass!

Det er bevist at man blir roligere av å jobbe i hage. Det er noe svært terapautisk ved det. Det er også svært tilfredsstillende å se hvordan dine planter vokser fram når du pleier dem.

Hva slags blomster bør jeg ha?

Dette er helt opp til deg i forhold til hva du liker, men det å ha en bærekraftig hage kan være svært aktuelt for deg hvis det er en hage du har lyst til å vedlikeholde lenge. Det er også mulig for deg å bruke gjenbruk slik at du får en god og miljøvennlig hage.

Ta med barna

Få barna til å bli med på moroa! Det finnes så mye gøy du kan finne på med barna dine i hagen din. De kan være med å plante, de kan dra ugress og de kan skjønne mer om hvordan planter gror og vokser.

Lag en egen hemmelig hage

Hvis du har stor nok plass kan du virkelig utfolde deg og plante blomster og kose deg. Kanskje du til og med kan lage et lite hemmelig hjørne i hagen som bare du vet om? Det å være ute i naturen, men i sin egen hage er noe spesielt. Gresset dufter så herlig og det er gøy å vente på jordbærene som kommer i løpet av sommeren. Det er ikke rart at det å ha sin egen hage regnes som en herlig hobby!