Pynt dekselet og bytt batteri, i stedet for å kjøpe ny telefon!

For oss som elsker håndverk, er det gøy å få nye ideer til ting vi kan pynte og lage med hendene våre. Synes du mobilen din er litt kjedelig? Finn frem limpistol, pynt og sett i gang!

Gi dekselet ditt en personlig vri

Det er absolutt ikke nødvendig å bytte ut telefonen annethvert år. Det første man merker er gjerne at batteriet begynner å bli slitt, og at strømmen ikke varer like lenge som før. I stedet for å kjøpe ny iPhone, kan du kjøpe nytt iPhone batteri i stedet. Slik sparer du penger, som du heller kan bruke til å kjøpe materialer til yndlingshobbyen din i stedet! Dessuten kan du enkelt pynte dekselet ditt, hvis det er laget av plast eller silikon. Lim på paljetter, perler eller 3D-klistremerker. Her finnes det mange muligheter! Bruk gjerne Pinterest til å finne gode dekorasjonsideer. Dersom du ikke vil ha pynt som stikker ut fra dekselet, hva med å legge decoupage i stedet?

Hva er decoupage?

Dersom du ikke er kjent med hva decoupage er, kan det hende du får en ny hobby! Klipp ut papirfigurer, for eksempel en rose fra en fin serviett, og legg decoupagelim under og over rosen med pensel. Når limet tørker, kjennes det helt glatt ut. Slik kan du gi ulike ting (en treboks, en blomsterpotte, eller i vårt tilfelle, et mobildeksel) en helt ny overflate, med et unikt utseende. Med nytt batteri og nytt design på telefonen din, føles det jo nesten som en helt ny mobil?

CategoriesYmse