Strikking er på moten igjen

Strikking er i vinden som aldri før. Bokhandlere har et utall bøker med oppskrifter for salg til en hver tid og det kommer stadig nye. Hjemmelagede​ plagg og dekor til hjemmet er blitt stor butikk for dem som lager oppskrifter. Strikkede produkter er ekte, laget med kjærlighet og det gir deg eller en heldig mottaker årevis med glede da det holder lenge. Slik kan man komme seg et hyggelig skritt unna bruk og kast mentaliteten.

Strikk deg til bedre hukommelse

Strikking er ikke bare bra for miljøet men det er også en hobby for mange. Man kan strikke hver gang man får et ledig øyeblikk, på bussen eller toget. Eller du kan tromme sammen andre strikkegenser for en hyggelig samstrikking. strikking er bra for helsen da du kan stresse ned, koble ut hverdagens kjas og mas, det blir nesten som en meditasjon stund. Forskere mener også at du forbedrer hukommelsen ved å strikke. Samtidig som du faktisk tar vare på helsen din kan du lage de vakreste plagg i retro eller moderne og tidløse kreasjoner.

Strikking gjør deg til en multitasker

strikk et teppe til din sovesofa mens du ser på favorittserien din på TV eller lytter på musikk som gjør deg glad. Strikk en vaskeklut mens du nyter solen på terrassen, mens barna leker i hagen. Mulighetene og anledningene for å strikke kan kun begrenses av deg selv. I dagens teknologimas der man oftest har en telefon i hånden kan det være veldig deilig å la fingrene være mer kreativ enn passiv. Strikkingen gir deg muligheten til å la tankene vandre uten at du er passiv.